Vaietut virheet jälkipolvien taakkana - Nina Canault

ylisukupolvinen tiedostamaton

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

30,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Canault, Nina
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2007
  • Sivut: 141

Lisätiedot

Esi-isiltä perityt traumat siirtyvät tahattomasti seuraaville sukupolville kun vaikeita asioita ei haluta ajatella, niistä vaietaan, tai kerrotaan valheellisia selityksiä. Mutta vaietuista asioista tulee ylisukupolvinen tuhoava fantomi. Se mikä ei ole voinut tulla esiin itkuna eikä puheena, ilmenee sairauksina tai käsittämättöminä onnettomuuksien toistamisena seuraavilla sukupolvilla.Terapeuttinen ihme tapahtuu, kun vaiettu salaisuus löytyy. Ylisukupolvinen teoria ja sukupuun käytöstä tehdyt tutkimukset ovat tuoneet lisää ymmärrystä tapauksiin, joissa aiempi tietämys ihmisen psyyken rakenteesta on jättänyt terapeutit keinottomiksi. Nina Canault on tiedetoimittaja ja filosofi, joka on kirjoittanut lukuisia artikkeleja eri tieteenalojen tutkimuksista ja niiden vaikutuksista nykyajatteluun. Tässä kirjassa genealogiaa, sukututkimusta työssään käyttävien tutkijoiden, lääkäreiden, terapeuttien ja psykogenealogien tuoma tietämys on selkeässä muodossa myös kaikille niille, joita oma paikka sukunsa jatkumossa kiinnostaa.

Lisätiedot

Kuvaus Esi-isiltä perityt traumat siirtyvät tahattomasti seuraaville sukupolville kun vaikeita asioita ei haluta ajatella, niistä vaietaan, tai kerrotaan valheellisia selityksiä. Mutta vaietuista asioista tulee ylisukupolvinen tuhoava fantomi. Se mikä ei ole voinut tulla esiin itkuna eikä puheena, ilmenee sairauksina tai käsittämättöminä onnettomuuksien toistamisena seuraavilla sukupolvilla.Terapeuttinen ihme tapahtuu, kun vaiettu salaisuus löytyy. Ylisukupolvinen teoria ja sukupuun käytöstä tehdyt tutkimukset ovat tuoneet lisää ymmärrystä tapauksiin, joissa aiempi tietämys ihmisen psyyken rakenteesta on jättänyt terapeutit keinottomiksi. Nina Canault on tiedetoimittaja ja filosofi, joka on kirjoittanut lukuisia artikkeleja eri tieteenalojen tutkimuksista ja niiden vaikutuksista nykyajatteluun. Tässä kirjassa genealogiaa, sukututkimusta työssään käyttävien tutkijoiden, lääkäreiden, terapeuttien ja psykogenealogien tuoma tietämys on selkeässä muodossa myös kaikille niille, joita oma paikka sukunsa jatkumossa kiinnostaa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Eveil-Kustannus
Tekijä Canault, Nina
Kääntäjä Hongell, Sari
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 141
ISBN 9789519860374
Ilmestymisvuosi 2007
Alkuteos Comment paye-t-on les fautes de ses ancÃetres
Painos 1
Tilausnumero 10749992
Asiasanat psykoanalyysi, sukupolvet, sukututkimus, tiedostamaton, tietokirjallisuus, traumat, vaikeneminen, virheet, Psykologia
Alanimike 10749992

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Vaietut virheet jälkipolvien taakkana

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot