Vaikeita päätöksiä -

Sota-ajan valintoja ja ihmiskohtaloita

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

57,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 320

Lisätiedot

Lupasiko Göring suomalaisille revanssia talvisodan rauhaa tehtäessä? Missä vaiheessa Mannerheim antoi hyväksyntänsä asekätkennälle? Tunnustelivatko Suomi ja Neuvostoliitto erillisrauhan mahdollisuutta jo vuonna 1942? Vaikeita päätöksiä kertoo ratkaisevien poliittisten ja sotilaallisten päätösten salatuista taustoista. Samalla se esittelee kiinnostavia ja traagisia ihmiskohtaloita: millainen oli vakoojan tai naissotavangin tie tai miten voi päätyä vieraan vallan sotilaaksi. Sotavuosina niin korkein valtio- ja sotilasjohto kuin rivisotilaat ja siviilitkin joutuivat erittäin vaikeitten päätösten eteen.

Lisätiedot

Kuvaus Lupasiko Göring suomalaisille revanssia talvisodan rauhaa tehtäessä? Missä vaiheessa Mannerheim antoi hyväksyntänsä asekätkennälle? Tunnustelivatko Suomi ja Neuvostoliitto erillisrauhan mahdollisuutta jo vuonna 1942? Vaikeita päätöksiä kertoo ratkaisevien poliittisten ja sotilaallisten päätösten salatuista taustoista. Samalla se esittelee kiinnostavia ja traagisia ihmiskohtaloita: millainen oli vakoojan tai naissotavangin tie tai miten voi päätyä vieraan vallan sotilaaksi. Sotavuosina niin korkein valtio- ja sotilasjohto kuin rivisotilaat ja siviilitkin joutuivat erittäin vaikeitten päätösten eteen.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Valitut Palat
Toimittaja Rumpunen, Kauko I. - Jääskeläinen, Soili - Rasilainen, Reino
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 320
ISBN 9789522961082
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8349357
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat 1930-luku, 1940-luku, henkilökuvat, historia, jatkosota, kansainväliset suhteet, Neuvostoliitto, poliittinen historia, poliittiset johtajat, Saksa, sodanjohto, sota-aika, sotahistoria, sotapropaganda, Suomi, suurvaltapolitiikka, talvisota, tietokirjallis
Alanimike 8349357

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Vaikeita päätöksiä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot