Vakaumuksena välittäminen - Tiina Päivärinne

SKL 1958/2008 KD

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

36,95 €
Toimitusaika-arvio: 3 - 4 viikkoa
  • Tekijä: Päivärinne, Tiina - Stewart, Timo R.
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 143

Lisätiedot

Vakaumuksena välittäminen on Suomen Kristillisdemokraattien 50-vuotisjuhlakirja. Kirjassa luodaan katse kristillisiltä arvoilta ponnistavan liikkeen syntyvaiheisiin ja politiikan ensiaskeliin. Lisäksi kirja kuvaa puolueen etenemistä kunnanvaltuustoista Arkadianmäelle ja aina hallitukseen asti. Suomalaisesta kristillisdemokratiasta ovat kirjaan artikkeleita kirjoittaneet monet puolueen veteraaneista, mutta myös tämän päivän toimijat sekä alan asiantuntijat. Selkeästi ja kiinnostavasti etenevä teos on myös kuvitettu monipuolisesti ja mukaansatempaavasti. Oivallinen teos politiikasta, polittiisesta historiasta sekä suomalaisen yhteiskunnan kehittymisestä kiinnostuneille.

Lisätiedot

Kuvaus Vakaumuksena välittäminen on Suomen Kristillisdemokraattien 50-vuotisjuhlakirja. Kirjassa luodaan katse kristillisiltä arvoilta ponnistavan liikkeen syntyvaiheisiin ja politiikan ensiaskeliin. Lisäksi kirja kuvaa puolueen etenemistä kunnanvaltuustoista Arkadianmäelle ja aina hallitukseen asti. Suomalaisesta kristillisdemokratiasta ovat kirjaan artikkeleita kirjoittaneet monet puolueen veteraaneista, mutta myös tämän päivän toimijat sekä alan asiantuntijat. Selkeästi ja kiinnostavasti etenevä teos on myös kuvitettu monipuolisesti ja mukaansatempaavasti. Oivallinen teos politiikasta, polittiisesta historiasta sekä suomalaisen yhteiskunnan kehittymisestä kiinnostuneille.
Toimitusaika 3 - 4 viikkoa
Kustantaja KD-Mediat
Tekijä Päivärinne, Tiina - Stewart, Timo R.
Toimittaja Kallio, Juha
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 143
ISBN 9789526703800
Ilmestymisvuosi 2008
Painos 1
Tilausnumero 8356683
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat henkilöhistoria, historia, poliittinen historia, puolueet, puoluejohtajat, sisäpolitiikka, Suomen kristillinen liitto, Suomen kristillisdemokraatit, Suomi, tietokirjallisuus
Alanimike 8356683

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Vakaumuksena välittäminen

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot