Valoa vanhuuteen - Kirsti Ijäs

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

29,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Ijäs, Kirsti
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 160

Lisätiedot

Suomessa oli vuoden 2012 lopussa n. 450 000 yli 75-vuotiasta. Toisin kuin vanhuudesta kertovat kirjat yleensä, Valoa vanhuuteen puhuu yli 75-vuotiaiden, vanhuuden loppuvuosia elävien, arjesta ja elämäntunnoista. Kirsti Ijäs kirjoittaa omien kokemustensa ja havaintojensa pohjalta. Hän käsittelee konkreettisesti muutoksia, pelkoja sekä kasvu- ja kehityshaasteita, joita korkea ikä tuo tullessaan. Viimeistään nyt on sovittava riidat ja hoidettava käytännön asiat kuntoon. Usein vanhuuteen liittyy yksinäisyyttä ja sairautta, mutta elämään voi virrata myös syvää kiitollisuutta. Kirjailija kertoo uskon ja rukouksen antamasta tuesta sekä siitä, millaista on vanhuksen hyvä saattohoito.

Lisätiedot

Kuvaus Suomessa oli vuoden 2012 lopussa n. 450 000 yli 75-vuotiasta. Toisin kuin vanhuudesta kertovat kirjat yleensä, Valoa vanhuuteen puhuu yli 75-vuotiaiden, vanhuuden loppuvuosia elävien, arjesta ja elämäntunnoista. Kirsti Ijäs kirjoittaa omien kokemustensa ja havaintojensa pohjalta. Hän käsittelee konkreettisesti muutoksia, pelkoja sekä kasvu- ja kehityshaasteita, joita korkea ikä tuo tullessaan. Viimeistään nyt on sovittava riidat ja hoidettava käytännön asiat kuntoon. Usein vanhuuteen liittyy yksinäisyyttä ja sairautta, mutta elämään voi virrata myös syvää kiitollisuutta. Kirjailija kertoo uskon ja rukouksen antamasta tuesta sekä siitä, millaista on vanhuksen hyvä saattohoito.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kirjapaja
Tekijä Ijäs, Kirsti
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 160
ISBN 9789522881038
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 21412747
Asiasanat elämänhallinta, elämänlaatu, elämäntaito, henkinen hyvinvointi, ihmissuhteet, ikääntyminen, ikääntyneet, kuolema, luopuminen, perhe, tietokirjallisuus, usko, uskonelämä, vanheneminen, vanhukset, vanhuus, yksinäisyys, Elämänfilosofia Elämäntieto
Alanimike 21412747

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Valoa vanhuuteen

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot