Välttämätön piste - Henry Cloud

usein on luovuttava jostakin päästäkseen eteenpäin

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

36,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Cloud, Henry
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 240

Lisätiedot

Lopeta tuska. Vaali henkilökohtaista ja ammatillista kasvuasi. Elä paremmin. Päättymiset ovat luonnollinen osa työelämää ja henkilökohtaista elämää, mutta ne herättävät meissä epäröintiä, surua ja haikeutta. Tohtori Henry Cloud näkee päättymiset toisin. Hän väittää, että henkilökohtainen elämämme ja työelämämme voivat kohentua vain siinä määrin kuin käsitämme päättymiset tarpeelliseksi ja strategiseksi askeleeksi johonkin parempaan. Ellemme pysty näkemään päättymisiä myönteisessä valossa ja toteuta niitä hyvin, tuota "parempaa" ei koskaan tule sen enempää ammatillisessa kasvussa kuin henkilökohtaisessa elämässäkään.

Lisätiedot

Kuvaus Lopeta tuska. Vaali henkilökohtaista ja ammatillista kasvuasi. Elä paremmin. Päättymiset ovat luonnollinen osa työelämää ja henkilökohtaista elämää, mutta ne herättävät meissä epäröintiä, surua ja haikeutta. Tohtori Henry Cloud näkee päättymiset toisin. Hän väittää, että henkilökohtainen elämämme ja työelämämme voivat kohentua vain siinä määrin kuin käsitämme päättymiset tarpeelliseksi ja strategiseksi askeleeksi johonkin parempaan. Ellemme pysty näkemään päättymisiä myönteisessä valossa ja toteuta niitä hyvin, tuota "parempaa" ei koskaan tule sen enempää ammatillisessa kasvussa kuin henkilökohtaisessa elämässäkään.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Päivä
Tekijä Cloud, Henry
Kääntäjä Mikkonen, Risto
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 240
ISBN 9789524755184
Ilmestymisvuosi 2012
Alkuteos Necessary endings
Painos 1
Tilausnumero 8351286
Asiasanat elämänhallinta, elämänmuutokset, elämäntaito, lopetus, luopuminen, tietokirjallisuus, toivo, Elämänfilosofia Elämäntieto
Alanimike 8351286

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Välttämätön piste

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot