Vanajan Joanna - Kaari Utrio

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

9,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Utrio, Kaari
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2017
  • Sivut: 447

Lisätiedot

1300-luvun Hämeessä asustaa kanteleensoittajaneito Joanna, jolle suvun kunnia on tärkeämpää kuin rakkaus ja intohimo. Ruotsalaisritari Ulf Acer on syyllistynyt kauheaan syntiin, isäntappoon. Hän harhailee rauhaa saamatta ja haluaa vetäytyä luostarin rauhaan. Kun hän kuulee Joannan soittavan kannelta, kuuma elämänjano pyyhkäisee tieltään murheet ja Ulf vannoo saavansa Joannan omakseen. Joanna ei kuitenkaan anna miehen korskean elämänjanon häikäistä itseään.

Vanajan Joannassa ritarin kunnia ja ylhäisen naisen velvollisuudet säätelevät vääjäämättä heidän elämänsä kulkua. Ainoastaan jalo ja uskollinen rakkaus voi murtaa keskiajan maailman ankarat ehdot.

Lisätiedot

Kuvaus 1300-luvun Hämeessä asustaa kanteleensoittajaneito Joanna, jolle suvun kunnia on tärkeämpää kuin rakkaus ja intohimo. Ruotsalaisritari Ulf Acer on syyllistynyt kauheaan syntiin, isäntappoon. Hän harhailee rauhaa saamatta ja haluaa vetäytyä luostarin rauhaan. Kun hän kuulee Joannan soittavan kannelta, kuuma elämänjano pyyhkäisee tieltään murheet ja Ulf vannoo saavansa Joannan omakseen. Joanna ei kuitenkaan anna miehen korskean elämänjanon häikäistä itseään.

Vanajan Joannassa ritarin kunnia ja ylhäisen naisen velvollisuudet säätelevät vääjäämättä heidän elämänsä kulkua. Ainoastaan jalo ja uskollinen rakkaus voi murtaa keskiajan maailman ankarat ehdot.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Tammi
Tekijä Utrio, Kaari
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 447
ISBN 9789513193171
Ilmestymisvuosi 2017
Tilausnumero 7981244
Asiasanat aateliset, keskiaika, naisen asema, pokkarit, ritarit, Hintaryhmä, Suom.kiel.kertomakirj.pokkari
Alanimike 7981244

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Vanajan Joanna

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot