Varmasti lavalle - Päivi Arjas

muusikoiden esiintymisvalmennus

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

43,80 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Arjas, Päivi
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 163

Lisätiedot

Esiintymisestä voi nauttia, jos jännityksen oppii hyväksymään Jokainen muusikko soittaa joskus julkisesti, sillä esiintyminen on osa niin musiikin opiskelua kuin muusikon työtäkin. Taitojen karttuessa ja itsekritiikin lisääntyessä lavalle nouseminen voi alkaa jännittää. Jos edessä on tärkeä konsertti, pääsykoe tai tutkinto, jännitys voi muuttua lähes sietämättömäksi. Varmasti lavalle on monipuolinen opas esiintymisjännityksen taltuttamiseen. Esiintymisjännityksen fysiologian ja psykologian avulla on mahdollista ymmärtää muusikon kehon reaktioita. Varmasti lavalle sisältää paljon tietoa ja vinkkejä niin harjoitteluun kuin esiintymistilanteeseenkin. Jännitystä voi oppia hallitsemaan erilaisten harjoitusten ja suggestioiden avulla. Kirja opastaa myös mentaali- ja prima vista -harjoitteluun, joissa esiintymistilannetta helpottavat taidot kehittyvät. Musiikkia opettavat saavat Varmasti lavalle -teoksesta tietoa siitä, kuinka lasten ja nuorten esiintymistä tuetaan pedagogisesti.

Lisätiedot

Kuvaus Esiintymisestä voi nauttia, jos jännityksen oppii hyväksymään Jokainen muusikko soittaa joskus julkisesti, sillä esiintyminen on osa niin musiikin opiskelua kuin muusikon työtäkin. Taitojen karttuessa ja itsekritiikin lisääntyessä lavalle nouseminen voi alkaa jännittää. Jos edessä on tärkeä konsertti, pääsykoe tai tutkinto, jännitys voi muuttua lähes sietämättömäksi. Varmasti lavalle on monipuolinen opas esiintymisjännityksen taltuttamiseen. Esiintymisjännityksen fysiologian ja psykologian avulla on mahdollista ymmärtää muusikon kehon reaktioita. Varmasti lavalle sisältää paljon tietoa ja vinkkejä niin harjoitteluun kuin esiintymistilanteeseenkin. Jännitystä voi oppia hallitsemaan erilaisten harjoitusten ja suggestioiden avulla. Kirja opastaa myös mentaali- ja prima vista -harjoitteluun, joissa esiintymistilannetta helpottavat taidot kehittyvät. Musiikkia opettavat saavat Varmasti lavalle -teoksesta tietoa siitä, kuinka lasten ja nuorten esiintymistä tuetaan pedagogisesti.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Atena
Tekijä Arjas, Päivi
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 163
ISBN 9789523000162
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8446217
Asiasanat esiintyminen, esiintymispelko, esiintymistaito, itsetunto, jännittäminen, K-kirjat, mielikuvaharjoittelu, muusikot, psyykkinen valmennus, Musiikki
Alanimike 8446217

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Varmasti lavalle

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot