Vauvan kanssa vanhemmiksi - Hannele Törrönen

Selviytymisen ja ilon kirja

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

35,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Törrönen, Hannele
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 213

Lisätiedot

Meille toistellaan, että vanhemmuuteen liittyvät vaikeat tunteet ovat osa vauvaperheen normaalia arkea ja hoituvat ajan myötä. Tätä myyttiä on jo ravisteltava. Raastavimmillaan vauvan kanssa koetaan epätoivon hetkiä, jolloin vanhemmat tarvitsevat apua. Miten vanhemmat selviävät hankalista tilanteista, kykenevät yhteistyöhön keskenään ja ovat avoimia vauvalleen? Lapsi odottaa vanhempiaan vuorovaikutuksen tanssiin jo heti synnyttyään. Hannele Törrönen kirjoittaa sydämeen käyvää rohkeaa tekstiä asiantuntijana, äitinä ja isoäitinä.

Lisätiedot

Kuvaus Meille toistellaan, että vanhemmuuteen liittyvät vaikeat tunteet ovat osa vauvaperheen normaalia arkea ja hoituvat ajan myötä. Tätä myyttiä on jo ravisteltava. Raastavimmillaan vauvan kanssa koetaan epätoivon hetkiä, jolloin vanhemmat tarvitsevat apua. Miten vanhemmat selviävät hankalista tilanteista, kykenevät yhteistyöhön keskenään ja ovat avoimia vauvalleen? Lapsi odottaa vanhempiaan vuorovaikutuksen tanssiin jo heti synnyttyään. Hannele Törrönen kirjoittaa sydämeen käyvää rohkeaa tekstiä asiantuntijana, äitinä ja isoäitinä.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kirjapaja
Tekijä Törrönen, Hannele
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 213
ISBN 9789522881939
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8348954
Asiasanat arkielämä, isyys, parisuhde, raskaus, syntymä, tietokirjallisuus, vanhemmuus, vanhempi-lapsisuhde, vauvaperheet, vauvat, äitiys, Ihmissuhteiden psykologia
Alanimike 8348954

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Vauvan kanssa vanhemmiksi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot