Veljiä vertaisia -

työkaluja maahanmuuttajamiesten ryhmätoimintaan

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

23,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2011
  • Sivut: 63

Lisätiedot

Miksi maahanmuuttajamiehet tarvitsevat omaa toimintaa? Saako vain jalkapallo miehet kokoon? Kenelle pakolaispoika kertoo unelmansa? Entä kuinka kovia kokenut maahanmuuttajamies tutustui hämäläismummoon? Julkaisun puheenvuorojen kirjoittajat tekevät käytännön työtä maahanmuuttajamiesten ja -poikien parissa. He esittelevät hyväksi koettuja käytäntöjä erilaisista toimintamuodoista: keskusteluryhmistä, harrastus- ja kieliryhmistä, tukihenkilötoiminnasta ja poikatyöstä. Julkaisu antaa vinkkejä monikulttuurista työtä tekeville, nuorisotyöntekijöille, opettajille sekä kaikille maahanmuuttajamiehiä ja -poikia työssään kohtaaville. Julkaisun on koonnut Suomen Pakolaisavun Kasvokkain-toiminta, jota rahoittaa Raha-automaattiyhdistys.

Lisätiedot

Kuvaus Miksi maahanmuuttajamiehet tarvitsevat omaa toimintaa? Saako vain jalkapallo miehet kokoon? Kenelle pakolaispoika kertoo unelmansa? Entä kuinka kovia kokenut maahanmuuttajamies tutustui hämäläismummoon? Julkaisun puheenvuorojen kirjoittajat tekevät käytännön työtä maahanmuuttajamiesten ja -poikien parissa. He esittelevät hyväksi koettuja käytäntöjä erilaisista toimintamuodoista: keskusteluryhmistä, harrastus- ja kieliryhmistä, tukihenkilötoiminnasta ja poikatyöstä. Julkaisu antaa vinkkejä monikulttuurista työtä tekeville, nuorisotyöntekijöille, opettajille sekä kaikille maahanmuuttajamiehiä ja -poikia työssään kohtaaville. Julkaisun on koonnut Suomen Pakolaisavun Kasvokkain-toiminta, jota rahoittaa Raha-automaattiyhdistys.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Suomen pakolaisapu
Toimittaja Korpela, Maiju - Pietarinen, Kati
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 63
ISBN 9789526746142
Ilmestymisvuosi 2011
Painos 1
Tilausnumero 8356986
Asiasanat kotoutuminen (maahanmuuttajat), maahanmuuttajat, maahanmuuttajatyö, miehet, ryhmätoiminta, tietokirjallisuus, tukimuodot, Siirtolaiset Pakolaiset
Alanimike 8356986

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Veljiä vertaisia

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot