Venäläiset tilikirjani - Anniina Tarasova

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
 • Tekijä: Tarasova, Anniina
 • Kansityyppi: kovakantinen
 • Kieli: suomi
 • Vuosi: 2018
 • Sivut: 469

Lisätiedot

Reija Wren saa elämänsä tilaisuuden: komennuksen Pietariin suorittamaan konsernin sisäistä tarkastusta. Konsernin hallituksen puheenjohtajana toimineen isänsä ammatilliseen varjoon jäänyt Reija jättää turkulaisen, sympaattisen mutta vaarattoman Veli-Pekan suunnittelemaan hääkutsuja ja hyppää pää edellä Pietarin ekspatriaattien skumpanhuuruiseen arkeen. Mutta kun Reijan tutkimukset edistyvät, komennus muuttuu vaaralliseksi ja ystävät vihollisiksi. Venäläiset tilikirjani on reteä ja omaperäinen kuvaus särmikkäistä naisista työmaailmassa. Samalla se on hauska ja persoonallinen tarina venäläisen ja suomalaisen kulttuurin kitkasta ja kiimasta. Reija on bisnesmaailman Bridget Jones, kunnianhimoinen ja peloton, epätäydellinen nuori nainen. Töissä pilkut ja desimaalit menevät paikoilleen, mutta vapaa-ajalla Reija rällää bissellä ja sikareilla, pelaa pleikkaa ja pokeria ja nauttii elämästä.

Lisätiedot

Kuvaus Reija Wren saa elämänsä tilaisuuden: komennuksen Pietariin suorittamaan konsernin sisäistä tarkastusta. Konsernin hallituksen puheenjohtajana toimineen isänsä ammatilliseen varjoon jäänyt Reija jättää turkulaisen, sympaattisen mutta vaarattoman Veli-Pekan suunnittelemaan hääkutsuja ja hyppää pää edellä Pietarin ekspatriaattien skumpanhuuruiseen arkeen. Mutta kun Reijan tutkimukset edistyvät, komennus muuttuu vaaralliseksi ja ystävät vihollisiksi. Venäläiset tilikirjani on reteä ja omaperäinen kuvaus särmikkäistä naisista työmaailmassa. Samalla se on hauska ja persoonallinen tarina venäläisen ja suomalaisen kulttuurin kitkasta ja kiimasta. Reija on bisnesmaailman Bridget Jones, kunnianhimoinen ja peloton, epätäydellinen nuori nainen. Töissä pilkut ja desimaalit menevät paikoilleen, mutta vapaa-ajalla Reija rällää bissellä ja sikareilla, pelaa pleikkaa ja pokeria ja nauttii elämästä.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Gummerus
Tekijä Tarasova, Anniina
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 469
ISBN 9789512409402
Ilmestymisvuosi 2018
Tilausnumero 7653621
Asiasanat dekkari, ihmissuhteet, Jännitys, kotimainen kaunokirjallisuus, Naistenviihde, parisuhteet, Perhe, Rakkaus, rikos, Romaanit, Romantiikka, Työ ja ura, Venäjä, Suomenkiel.kertomakirjallisuus
Alanimike 7653621

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

 • Arvostelu
  Ihana Venäläiset tilikirjani
  Arvostelija Lukijaon 19.3.2018
  Pitkästä aikaa ihanan viihdyttävä ja jännittävä kirja, jota oli helppo lukea. Kirjassa oli kuvattu Pietaria varsin kiinnostavalla ja aidolla tavalla. Lukiessa tuntui kun olisi Pietarissa aina kun avasi kirjan.

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Venäläiset tilikirjani

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot