Vesilläliikkujan sääopas -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

18,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: kierreselkäinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 112

Lisätiedot

Säällä, aallokolla ja merivedenkorkeudella on suuri merkitys veneillessä. Mitä paremmin veneilijä ymmärtää ja seuraa säätä, sitä turvallisempaa veneily on. Ilmatieteen laitoksen asiantuntijat ovat koonneet nopeasti hahmotettavan oppaan säästä ja vesilläliikkujille tarkoitetuista ennusteista, varoituksista ja muista palveluista. Asiantuntijat opastavat, kuinka säätä kannattaa seurata myös itse ja kuinka yhdistää omat havainnot ajankohtaisiin ennusteisiin. Säätietoa on koko ajan enemmän saatavilla. Luotettavien verkkosivujen ja erilaisten mobiilipalveluiden merkitys kasvaa samalla kun Radio Suomen merisää varoituksineen säilyy yhä edelleen olennaisena osana veneilijöiden palveluita.

Lisätiedot

Kuvaus Säällä, aallokolla ja merivedenkorkeudella on suuri merkitys veneillessä. Mitä paremmin veneilijä ymmärtää ja seuraa säätä, sitä turvallisempaa veneily on. Ilmatieteen laitoksen asiantuntijat ovat koonneet nopeasti hahmotettavan oppaan säästä ja vesilläliikkujille tarkoitetuista ennusteista, varoituksista ja muista palveluista. Asiantuntijat opastavat, kuinka säätä kannattaa seurata myös itse ja kuinka yhdistää omat havainnot ajankohtaisiin ennusteisiin. Säätietoa on koko ajan enemmän saatavilla. Luotettavien verkkosivujen ja erilaisten mobiilipalveluiden merkitys kasvaa samalla kun Radio Suomen merisää varoituksineen säilyy yhä edelleen olennaisena osana veneilijöiden palveluita.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Tähtitieteellinen yhdistys Ursa
Toimittaja Aarnio-Frisk, Marja - Kukkurainen, Nina - Vallinheimo, Eija
Sidosasu kierreselkäinen
Sarjan lisätieto 0357-7937
Sivumäärä 112
ISBN 9789525985085
Ilmestymisvuosi 2013
Painos 1
Tilausnumero 8355970
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat merialueet, meriliikenne, meteorologia, myrskyt, sää, sääennusteet, sääilmiöt, säänennustus, tietokirjallisuus, tuuli, veneily, vesiliikenne, Meteorologia Klimatologia
Alanimike 8355970

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Vesilläliikkujan sääopas

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot