Vihreän veran vieraat - Atik Ismail

Pallon perässä Suomeen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

29,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Ismail, Atik
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2017
  • Sivut: 185

Lisätiedot

Helsingin Jalkapalloklubissa ja Suomen maajoukkueessa jalkapallouransa luonut Atik Ismail (s. 1957) kokoaa kirjassaan yhteen Suomeen ulkomailta muuttaneiden jalkapalloilijoiden elämäntarinoita ja kohtaloita. Moni näistä suomalaista jalkapalloa elävöittäneistä maahanmuuttajista on jo lopettanut uransa ja elää nyt julkisuuden valokeilan ulkopuolella. Atik Ismail kertoo lämmöllä ja myötäeläen kansainvälisistä kanssaurheilijoistaan ja heidän vaiheistaan lähtömaissaan ja Suomessa. Tätä tarinaa ei ole aiemmin kerrottu.

Lisätiedot

Kuvaus Helsingin Jalkapalloklubissa ja Suomen maajoukkueessa jalkapallouransa luonut Atik Ismail (s. 1957) kokoaa kirjassaan yhteen Suomeen ulkomailta muuttaneiden jalkapalloilijoiden elämäntarinoita ja kohtaloita. Moni näistä suomalaista jalkapalloa elävöittäneistä maahanmuuttajista on jo lopettanut uransa ja elää nyt julkisuuden valokeilan ulkopuolella. Atik Ismail kertoo lämmöllä ja myötäeläen kansainvälisistä kanssaurheilijoistaan ja heidän vaiheistaan lähtömaissaan ja Suomessa. Tätä tarinaa ei ole aiemmin kerrottu.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Aviador
Tekijä Ismail, Atik
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 185
ISBN 9789527063224
Ilmestymisvuosi 2017
Tilausnumero 8357863
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat ammattilaiset, ammattiurheilu, henkilöhistoria, jalkapallo, jalkapalloilijat, Suomi, tietokirjallisuus, ulkomaalaiset, urheilijat, Liikunta, urheilu, leikit, huv
Alanimike 8357863

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Vihreän veran vieraat

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot