Villi Suomen historia - Inkeri Koskinen

Välimeren Väinämöisestä Äijäkupittaan pyramideihin

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

40,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Koskinen, Inkeri
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 310

Lisätiedot

Viihdyttävästi ja oivaltavasti tieteestä ja tieteen liepeiltä Tiedonmuruja vai hölynpölyä? Hurmaavan hullunkuriset näkemykset Suomen historiasta ja suomalaisuudesta herättävät pohtimaan, missä kulkevat tieteen ja humpuukin rajat. Ovatko suomalaiset kotoisin Atlantiksesta, vai polveudummeko Israelin kadonneista heimoista? Ovatko Egyptin eli Äijäkupittaan pyramidit suomalaisten rakentamia? Entä onko suomi ihmiskunnan yhteinen alkukieli? Tieteen tulokset eivät aina riitä, kun isänmaanystävät alkavat kertoa menneisyydestä. Villi Suomen historia esittelee Suomea, suomen kieltä ja maamme esihistoriaa koskevaa näennäistieteellistä teoretisointia ja kysyy samalla, mikä erottaa nämä hurjat tarinat tieteellisestä tutkimuksesta. FT Inkeri Koskinen on tieteenfilosofian tutkija. Hän tekee Helsingin yliopistossa väitöksen jälkeistä tutkimusta tieteenulkoista tietoa hyödyntävän tieteen objektiivisuuden mahdollisuuksista.

Lisätiedot

Kuvaus Viihdyttävästi ja oivaltavasti tieteestä ja tieteen liepeiltä Tiedonmuruja vai hölynpölyä? Hurmaavan hullunkuriset näkemykset Suomen historiasta ja suomalaisuudesta herättävät pohtimaan, missä kulkevat tieteen ja humpuukin rajat. Ovatko suomalaiset kotoisin Atlantiksesta, vai polveudummeko Israelin kadonneista heimoista? Ovatko Egyptin eli Äijäkupittaan pyramidit suomalaisten rakentamia? Entä onko suomi ihmiskunnan yhteinen alkukieli? Tieteen tulokset eivät aina riitä, kun isänmaanystävät alkavat kertoa menneisyydestä. Villi Suomen historia esittelee Suomea, suomen kieltä ja maamme esihistoriaa koskevaa näennäistieteellistä teoretisointia ja kysyy samalla, mikä erottaa nämä hurjat tarinat tieteellisestä tutkimuksesta. FT Inkeri Koskinen on tieteenfilosofian tutkija. Hän tekee Helsingin yliopistossa väitöksen jälkeistä tutkimusta tieteenulkoista tietoa hyödyntävän tieteen objektiivisuuden mahdollisuuksista.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Tammi
Tekijä Koskinen, Inkeri
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 310
ISBN 9789513183929
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8332775
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat tietokirjallisuus, pseudotiede, suomalaiset, suomalais-ugrilaiset kansat, alkuperä, myytit, suomalaisuus, esihistoria, kielihistoria, väestöhistoria, vaihtoehtohistoria, historiankäsitys, historiankirjoitus, kritiikki, Suomi, Tiedeoppi Tieteenfilosofia
Alanimike 8332775

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Villi Suomen historia

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot