Virkkuri 3 - Molla Mills

Virkkuumalleja kovaan käyttöön
19,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
 • Tekijä: Mills, Molla
 • Kustantaja: Nemo
 • Kansityyppi: pehmeäkantinen
 • Kieli: suomi
 • Vuosi: 2017
 • Sivut: 271

Lisätiedot

Jo kaksi menestyskirjaa kirjoittanut Molla Mills lupaa, että virkkaaminen sopii kaikille. Villasta, kalalangasta, juutista ja silkistä syntyy kirjan ohjeilla kasseja, tossuja, huiveja, tyynyjä, mattoja ja paljon muuta. Uuden kirjan mallisto on miesten inspiroima, mutta mikään ei estä naisia täydentämästä tyyliään vaikkapa ylisuurella tuubihuivilla, paksuilla kudetossuilla tai mustavalkoisella olkalaukulla. Myös selkeälinjaiset sisustusesineet, kuten pikselikuvioitu käytävämatto, miellyttävät monen silmää. Kirjassa on kolmekymmentä kekseliästä virkkuumallia kotiin ja reissuun, kaupungille ja ulkoiluun, sisustukseen ja luonnossa liikkumiseen.

Lisätiedot

Kuvaus Jo kaksi menestyskirjaa kirjoittanut Molla Mills lupaa, että virkkaaminen sopii kaikille. Villasta, kalalangasta, juutista ja silkistä syntyy kirjan ohjeilla kasseja, tossuja, huiveja, tyynyjä, mattoja ja paljon muuta. Uuden kirjan mallisto on miesten inspiroima, mutta mikään ei estä naisia täydentämästä tyyliään vaikkapa ylisuurella tuubihuivilla, paksuilla kudetossuilla tai mustavalkoisella olkalaukulla. Myös selkeälinjaiset sisustusesineet, kuten pikselikuvioitu käytävämatto, miellyttävät monen silmää. Kirjassa on kolmekymmentä kekseliästä virkkuumallia kotiin ja reissuun, kaupungille ja ulkoiluun, sisustukseen ja luonnossa liikkumiseen.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Otava
Tekijä Mills, Molla
Valokuvaaja Linkola, Konsta
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 271
ISBN 9789511314936
Ilmestymisvuosi 2017
Kustantaja Nemo
Tilausnumero 3204811
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat tietokirjallisuus, Neulonta
Alanimike 3204811

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

 • Arvostelu
  Helppoja ja vaikeampia töitä
  Arvostelija Mervion 10.8.2017
  Kirjassa on sekä helppojen että vaikeampien käytännöllisten töiden työvaiheet esitetty selkeästi. Heti ohjeen alussa on lista työhön tarvittavista tuotteista. Kirjan avulla uskaltaa vähemmänkin käsitöitä harrastanut tarttua toimeen.

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Virkkuri 3

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot