Virtuaalivaltion varjossa - Jari Helispuro

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

32,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Helispuro, Jari
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 316

Lisätiedot

Kun 5 prosentin ruotsinkielisellä väestömäärällä yritetään peittää koko 95-prosenttisesti suomenkielinen Suomi, tuloksena on farssi, jota suomalaiset ovat joutuneet seuraamaan silmät puolittain ummessa. Eihän kukaan käytä sängyn päiväpeitteenäkään lahnaverkkoa! Maksumiehen rooliin kyllästyneenä on kansa kerännyt tosiasioita, joita perinteinen media ei kovinkaan innokkaasti halua levittää. Internet on suonut mahdollisuuden tuoda julki mitä uskomattomampia asioita. Näistä muutamia on tässä kirjassa. Avaa kannet ja lue, miksi Suomen kielipolitiikka on kirjoittajan - tavallisen kadunmiehen ja veronmaksajan silmin - enemmistöä loukkaava. Myös julkinen kunnioitus kieltämme ja aitoa suomalaisuutta kohtaan puuttuu, mutta löytyykö siihen lääkkeet tästä teoksesta?

Lisätiedot

Kuvaus Kun 5 prosentin ruotsinkielisellä väestömäärällä yritetään peittää koko 95-prosenttisesti suomenkielinen Suomi, tuloksena on farssi, jota suomalaiset ovat joutuneet seuraamaan silmät puolittain ummessa. Eihän kukaan käytä sängyn päiväpeitteenäkään lahnaverkkoa! Maksumiehen rooliin kyllästyneenä on kansa kerännyt tosiasioita, joita perinteinen media ei kovinkaan innokkaasti halua levittää. Internet on suonut mahdollisuuden tuoda julki mitä uskomattomampia asioita. Näistä muutamia on tässä kirjassa. Avaa kannet ja lue, miksi Suomen kielipolitiikka on kirjoittajan - tavallisen kadunmiehen ja veronmaksajan silmin - enemmistöä loukkaava. Myös julkinen kunnioitus kieltämme ja aitoa suomalaisuutta kohtaan puuttuu, mutta löytyykö siihen lääkkeet tästä teoksesta?
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Mediapinta
Tekijä Helispuro, Jari
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 316
ISBN 9789524646345
Ilmestymisvuosi 2008
Painos 1
Tilausnumero 10743771
Asiasanat kaksikielisyys, kielilaki, kielipolitiikka, opiskelu, ruotsin kieli, suomenruotsalaisuus, suomenruotsi, tietokirjallisuus, Kielitiede
Alanimike 10743771

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Virtuaalivaltion varjossa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot