Visuaaliset menetelmät lapsuuden- ja nuorisotutkimuksessa -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

35,95 €
Toimitusaika-arvio: 3 - 4 viikkoa
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 230

Lisätiedot

Visuaalinen kulttuuri on lisääntynyt räjähdysmäisesti lasten ja nuorten arjessa. Somessa lähetellään kuvaherjoja, iltaisin katsotaan elokuvia, otetaan selfieitä, viestitään hymiöiden avulla ja pelataan digitaalisia pelejä. Visuaalisuuden avulla tuotetaan ymmärrystä maailmasta ja itsestä. Myös tutkijat ovat yhä kiinnostuneempia lasten ja nuorten visuaalisesta maailmasta. Tutkijat ovat kiinnostuneita lasten ja nuorten omaehtoisesta kulttuurista, kuten parkourista ja netissä kiertävistä kuvaherjoista. Niiden avulla voi saada ainutlaatuista tietoa lasten ja nuorten elämästä. Toisinaan visuaalisia keinoja voi käyttää myös tutkijan apuna. Koska lasten ja nuorten kulttuuri on vahvasti visuaalista, tämä parhaimmillaan huomioidaan myös koulun arjessa.

Lisätiedot

Kuvaus Visuaalinen kulttuuri on lisääntynyt räjähdysmäisesti lasten ja nuorten arjessa. Somessa lähetellään kuvaherjoja, iltaisin katsotaan elokuvia, otetaan selfieitä, viestitään hymiöiden avulla ja pelataan digitaalisia pelejä. Visuaalisuuden avulla tuotetaan ymmärrystä maailmasta ja itsestä. Myös tutkijat ovat yhä kiinnostuneempia lasten ja nuorten visuaalisesta maailmasta. Tutkijat ovat kiinnostuneita lasten ja nuorten omaehtoisesta kulttuurista, kuten parkourista ja netissä kiertävistä kuvaherjoista. Niiden avulla voi saada ainutlaatuista tietoa lasten ja nuorten elämästä. Toisinaan visuaalisia keinoja voi käyttää myös tutkijan apuna. Koska lasten ja nuorten kulttuuri on vahvasti visuaalista, tämä parhaimmillaan huomioidaan myös koulun arjessa.
Toimitusaika 3 - 4 viikkoa
Kustantaja Nuorisotutkimusseura
Toimittaja Mustola, Marleena - Mykkänen, Johanna - Böök, Marja Leena - Kärjä, Antti-Ville
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1799-9219
Sivumäärä 230
ISBN 9789525994902
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8356043
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat lapsitutkimus, metodologia, nuorisotutkimus, tietokirjallisuus, tutkimusmenetelmät, visuaalisuus, Tiedeoppi Tieteenfilosofia
Alanimike 8356043

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Visuaaliset menetelmät lapsuuden- ja nuorisotutkimuksessa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot