Voi hyvin, opettaja! - Reija Salovaara

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

52,35 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Salovaara, Reija - Honkonen, Tiina
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 338

Lisätiedot

Jokaisella opettajalla on mahdollisuus lisätä omaa työniloaan ja tuoda oma panoksensa toimivan työyhteisön rakentamiseen! Tämä teos antaa opettajalle eväitä oman työhyvinvoinnin ja hyvän kouluilmapiirin edistämiseen. Opettajien hyvinvointi ja yhteishenki heijastuvat oppilaisiin ja heidän oppimiseensa. On hyvä miettiä, mitä itse tuo mukanaan, kun astuu sisään opettajainhuoneeseen. Kirjassa käsitellään muun muassa työniloa synnyttäviä asioita, ammatti-identiteettiä, toimivaa vuorovaikutusta työyhteisössä ja kouluyhteisön työn perustaa. Kirjassa tuodaan esille myös työhyvinvointia heikentäviä asioita ja etsitään niihin ratkaisuja. Teoksen lukuisat harjoitukset antavat konkreettisia välineitä jaksamisen edistämiseksi ja vaalimiseksi koulussa. Harjoitusten avulla voidaan löytää myös yhteiset työn lähtökohdat ja rakentaa toimiva työyhteisö. Reija Salovaara ja Tiina Honkonen ovat kirjoittaneet myös suositun teoksen Rakenna hyvä luokkahenki (PS-kustannus 2011).

Lisätiedot

Kuvaus Jokaisella opettajalla on mahdollisuus lisätä omaa työniloaan ja tuoda oma panoksensa toimivan työyhteisön rakentamiseen! Tämä teos antaa opettajalle eväitä oman työhyvinvoinnin ja hyvän kouluilmapiirin edistämiseen. Opettajien hyvinvointi ja yhteishenki heijastuvat oppilaisiin ja heidän oppimiseensa. On hyvä miettiä, mitä itse tuo mukanaan, kun astuu sisään opettajainhuoneeseen. Kirjassa käsitellään muun muassa työniloa synnyttäviä asioita, ammatti-identiteettiä, toimivaa vuorovaikutusta työyhteisössä ja kouluyhteisön työn perustaa. Kirjassa tuodaan esille myös työhyvinvointia heikentäviä asioita ja etsitään niihin ratkaisuja. Teoksen lukuisat harjoitukset antavat konkreettisia välineitä jaksamisen edistämiseksi ja vaalimiseksi koulussa. Harjoitusten avulla voidaan löytää myös yhteiset työn lähtökohdat ja rakentaa toimiva työyhteisö. Reija Salovaara ja Tiina Honkonen ovat kirjoittaneet myös suositun teoksen Rakenna hyvä luokkahenki (PS-kustannus 2011).
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Salovaara, Reija - Honkonen, Tiina
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 338
ISBN 9789524516037
Ilmestymisvuosi 2013
Kohderyhmä Ammatillinen koulutus
Tilausnumero 8450939
Asiasanat ammatti-identiteetti, K-kirjat, opettajat, opettajuus, opetushenkilöstö, työhyvinvointi, työtyytyväisyys, työyhteisötaidot, yhteisöllisyys, Koululaitos
Alanimike 8450939

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Voi hyvin, opettaja!

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot