Walter Runeberg - Lars Nyström

ensimmäinen suuri kuvanveistäjämme

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

37,95 €
Toimitusaika-arvio: 3 - 4 viikkoa
  • Tekijä: Nyström, Lars
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2007
  • Sivut: 216

Lisätiedot

Walter Runebergin veistoskokoelman entinen intendentti, fil. tri Lars Nyström on kirjalla luonut ensimmäisen modernin elämäkerran maamme suuresta kuvanveistäjästä Walter Runebergistä, kansallisrunoilijan kolmannesta pojasta. Se antaa havainnollisen kuvan Walter Runebergin elämästä hänen syntymästään 1838 ja kouluvuosistaan Porvoossa hänen kuolemaansa asti 1920 Helsingissä. Hänen taiteellista tuotantoa kuvataan perusteellisesti ja hänen keskeistä asemaansa aikansa suomalaisessa taiteessa valotetaan. Pohjoismaisiin taiteilijoihin,joihin Walter Runeberg oli yhteyksiä, luodaan katsauksia. Kirjan lopussa on luettelo Walter Runebergin teoksista. Kirja ei ole tieteellinen, van se on tarkoitettu tavalliselle kulttuurista kiinnostuneelle lukijalle. Kuvitus on runsasta.

Lisätiedot

Kuvaus Walter Runebergin veistoskokoelman entinen intendentti, fil. tri Lars Nyström on kirjalla luonut ensimmäisen modernin elämäkerran maamme suuresta kuvanveistäjästä Walter Runebergistä, kansallisrunoilijan kolmannesta pojasta. Se antaa havainnollisen kuvan Walter Runebergin elämästä hänen syntymästään 1838 ja kouluvuosistaan Porvoossa hänen kuolemaansa asti 1920 Helsingissä. Hänen taiteellista tuotantoa kuvataan perusteellisesti ja hänen keskeistä asemaansa aikansa suomalaisessa taiteessa valotetaan. Pohjoismaisiin taiteilijoihin,joihin Walter Runeberg oli yhteyksiä, luodaan katsauksia. Kirjan lopussa on luettelo Walter Runebergin teoksista. Kirja ei ole tieteellinen, van se on tarkoitettu tavalliselle kulttuurista kiinnostuneelle lukijalle. Kuvitus on runsasta.
Toimitusaika 3 - 4 viikkoa
Kustantaja Lars Nyström
Tekijä Nyström, Lars
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 216
ISBN 9789529217731
Ilmestymisvuosi 2007
Painos 1
Tilausnumero 8358143
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat elämäkerrat, historia, kuvanveisto, kuvanveistäjät, Suomi, tietokirjallisuus, veistokset, Kuvanveistotaiteen historia
Alanimike 8358143

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Walter Runeberg

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot