Wanhat Hiihtoveikot 1953-2013 - Lauri Järvinen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

49,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Järvinen, Lauri
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 184

Lisätiedot

Teos kertoo 1953 perustetusta suomalaisten olympia-, MM- ja SM-tason murtomaahiihtäjien, ampumahiihtäjien, mäenlaskijoiden, yhdistetyn miesten ja alppilajien edustajien yhdistyksestä, joka kokoontuu joka vuosi. Sivuilla esiintyvät lähes kaikki näiden lajien tähän mennessä 50 vuotta täyttäneet arvokisamenestyjät tarinoineen ja värikkäine kokemuksineen - niin laduilla kuin niiden ulkopuolella. Mukana on lukuisia ennen julkaisemattomia kertomuksia esimerkiksi Salpausselkä-hiihtäjästä, joka kuoli kolme kertaa ja haudattiinkin kahdesti sekä ampumahiihdon maailmanmestarista, joka olisi pitänyt sodan jälkeen luovuttaa Neuvostoliittoon, koska hänen äitinsä oli venäläinen sotavanki.

Lisätiedot

Kuvaus Teos kertoo 1953 perustetusta suomalaisten olympia-, MM- ja SM-tason murtomaahiihtäjien, ampumahiihtäjien, mäenlaskijoiden, yhdistetyn miesten ja alppilajien edustajien yhdistyksestä, joka kokoontuu joka vuosi. Sivuilla esiintyvät lähes kaikki näiden lajien tähän mennessä 50 vuotta täyttäneet arvokisamenestyjät tarinoineen ja värikkäine kokemuksineen - niin laduilla kuin niiden ulkopuolella. Mukana on lukuisia ennen julkaisemattomia kertomuksia esimerkiksi Salpausselkä-hiihtäjästä, joka kuoli kolme kertaa ja haudattiinkin kahdesti sekä ampumahiihdon maailmanmestarista, joka olisi pitänyt sodan jälkeen luovuttaa Neuvostoliittoon, koska hänen äitinsä oli venäläinen sotavanki.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Lauri Järvinen
Tekijä Järvinen, Lauri
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 184
ISBN 9789526789736
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8357307
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat henkilöhistoria, hiihto, hiihtäjät, historia, olympialaiset, tietokirjallisuus, urheilijat, urheilukilpailut, urheiluseurat, Wanhat Hiihtoveikot, Talviurheilu
Alanimike 8357307

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Wanhat Hiihtoveikot 1953-2013

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot