What love weighs -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

45,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: muu
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015

Lisätiedot

What Love Weighs on kahdesta osasta muodostuva valokuvakirja, jonka pääteemana ovat ihmissuhteet. Teoksessa kuvataan kahden valokuvaajan isän ja tyttären näkemyksiä monikerroksisten perhesuhteiden herättämistä ajatuksista. Adolfo Vera on kuvannut kohtaamisiaan omien vanhempiensa kanssa lähtien liikkeelle omasta suhteestaan heihin. Kuvat ovat hyvin henkilökohtaisia, mutta samalla yleismaailmallisia. Nita Vera kiinnostui perhesuhdeteemasta tutustuessaan isänsä ottamiin kuviin. Hän päätyi kuvaamaan isänsä ja mummonsa välistä suhdetta absurdiuden ja huumorin kautta, ja laajensi projektin kattamaan myöhemmin muita läheisiä ihmissuhteita.

Lisätiedot

Kuvaus What Love Weighs on kahdesta osasta muodostuva valokuvakirja, jonka pääteemana ovat ihmissuhteet. Teoksessa kuvataan kahden valokuvaajan isän ja tyttären näkemyksiä monikerroksisten perhesuhteiden herättämistä ajatuksista. Adolfo Vera on kuvannut kohtaamisiaan omien vanhempiensa kanssa lähtien liikkeelle omasta suhteestaan heihin. Kuvat ovat hyvin henkilökohtaisia, mutta samalla yleismaailmallisia. Nita Vera kiinnostui perhesuhdeteemasta tutustuessaan isänsä ottamiin kuviin. Hän päätyi kuvaamaan isänsä ja mummonsa välistä suhdetta absurdiuden ja huumorin kautta, ja laajensi projektin kattamaan myöhemmin muita läheisiä ihmissuhteita.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu
Valokuvaaja Vera, Adolfo - Vera, Nita
Sidosasu muu
Sarjan lisätieto 0788-2467
ISBN 9789522920140
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8349281
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat henkilövalokuvaus, muotokuvat, perhe, perhesuhteet, tietokirjallisuus, valokuvaajat, valokuvataide, valokuvaus, Valokuvaus Valokuvataide
Alanimike 8349281

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: What love weighs

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot