Wieniläisveljeskunta - Ingar Johnsrud

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

27,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Johnsrud, Ingar
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 381

Lisätiedot

Kasvoton mies jahtaa lahkolaisia säkenöivän jännittävässä trillerissä Nuorimman lapsensa kuoleman ja avioeron tuskastuttama komisario Fredrik Beier saa eteensä Kristillisen puolueen johtohahmon tyttären katoamistapauksen. Tytär kuuluu fundamentalistiseen uskonlahkoon, jonka kartanossa on tehty joukkoteurastus ja lähes kaikki lahkolaiset ovat kadonneet. Tutkimusten edetessä kartanon alta löytyy laboratorio, joka on toiminut näyttämönä natsien toisen maailmansodan aikaisille rotubiologisille kokeille. Pian murhatutkimus punoutuu kansainväliseen terrorismiin, jonka keskiössä tuntuu olevan kasvoton mies.

Lisätiedot

Kuvaus Kasvoton mies jahtaa lahkolaisia säkenöivän jännittävässä trillerissä Nuorimman lapsensa kuoleman ja avioeron tuskastuttama komisario Fredrik Beier saa eteensä Kristillisen puolueen johtohahmon tyttären katoamistapauksen. Tytär kuuluu fundamentalistiseen uskonlahkoon, jonka kartanossa on tehty joukkoteurastus ja lähes kaikki lahkolaiset ovat kadonneet. Tutkimusten edetessä kartanon alta löytyy laboratorio, joka on toiminut näyttämönä natsien toisen maailmansodan aikaisille rotubiologisille kokeille. Pian murhatutkimus punoutuu kansainväliseen terrorismiin, jonka keskiössä tuntuu olevan kasvoton mies.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Like
Tekijä Johnsrud, Ingar
Kääntäjä Joskitt-Pöyry, Jonna
Sidosasu kovakantinen
Formaatin lisätiedot " - Liimasidos, Suojapaperi" -
Sivumäärä 381
ISBN 9789520113612
Ilmestymisvuosi 2016
Tilausnumero 3199051
Asiasanat käännetty kaunokirjallisuus, Suomenkiel.kertomakirjallisuus
Alanimike 3199051

Tuotteeseen liittyvät kirjoitukset

Jäsenpaneeli
16.11.2016

Ingar Johnsrud: Wieniläisveljeskunta

Wieniläisveljeskunta on huimaa kansainvälistä menestystä niittänyt jännäri skandidekkarien nousevasta mahtimaasta, Norjasta. Katoamistapaus johtaa sulkeutuneeseen uskonlahkoon, jolla on käsissään pelastuksen sijaan tuomiopäivän avaimet! ”Kiitos jälleen kerran mielenkiintoisesta ja osin hyytävän jännittävästä lukuelämyksestä. Alkuun on pakko kysyä, että mistä näitä hyviä dekkarikirjailijoita oikein tulee ja vastaus on aika simppeli: Norjasta.” - Sirpa
15

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Wieniläisveljeskunta

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot