Yksinkertaista. - Bill Hybels

Kymmenen käytännöllistä tapaa puhdistaa sielu roinasta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

40,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Hybels, Bill
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 344

Lisätiedot

Uuvuttavaa. Ylivoimaista. Mahdoton ehtiä. Kuulostaako tutulta? Kiivastahtinen elämä voi kuluttaa ja hallita meitä, kunnes tappotahti alkaa tuntua normaalilta. Entä jos elämäsi näyttäisi erilaiselta? Entä jos voisit olla varma siitä, että elät siten kuin sinut on tarkoitettu elämään  ja rakennat henkistä perintöä läheisillesi? Kun karsit pois asiat, jotka imevät sinut tyhjiin, voit lakata tekemästä merkityksettömiä asioita ja keskittyä siihen, millä on merkitystä. Bill Hybels auttaa tunnistamaan tekijöitä, jotka narraavat meidät liian kiivastahtiseen elämään. Hän esittelee kirpaisevan käytännöllisiä toimenpiteitä elämän yksinkertaistamiseksi. Se edellyttää enemmän kuin komeroiden tyhjentämistä tai työpöydän raivaamista.

Lisätiedot

Kuvaus Uuvuttavaa. Ylivoimaista. Mahdoton ehtiä. Kuulostaako tutulta? Kiivastahtinen elämä voi kuluttaa ja hallita meitä, kunnes tappotahti alkaa tuntua normaalilta. Entä jos elämäsi näyttäisi erilaiselta? Entä jos voisit olla varma siitä, että elät siten kuin sinut on tarkoitettu elämään  ja rakennat henkistä perintöä läheisillesi? Kun karsit pois asiat, jotka imevät sinut tyhjiin, voit lakata tekemästä merkityksettömiä asioita ja keskittyä siihen, millä on merkitystä. Bill Hybels auttaa tunnistamaan tekijöitä, jotka narraavat meidät liian kiivastahtiseen elämään. Hän esittelee kirpaisevan käytännöllisiä toimenpiteitä elämän yksinkertaistamiseksi. Se edellyttää enemmän kuin komeroiden tyhjentämistä tai työpöydän raivaamista.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Päivä
Tekijä Hybels, Bill
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 344
ISBN 9789524756549
Ilmestymisvuosi 2014
Alkuteos Simplify
Tilausnumero 21403761
Asiasanat elämänhallinta, elämäntaito, jaksaminen, kristillisyys, tietokirjallisuus, toimintakyky, usko, Elämänfilosofia Elämäntieto
Alanimike 21403761

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Yksinkertaista.

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot