Yli rajojen - Angelika Daiker

Jeesuksen pikkusisar Magdeleinen elämä ja spiritualiteetti

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

27,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Daiker, Angelika
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 182

Lisätiedot

Jeesuksen pikkusisaret on katolinen sääntökunta, jonka jäsenet elävät kontemplatiivista elämää keskellä maailmaa keskellä tavallisia, köyhiä ihmisiä jakaen heidän elin-, asuin- ja työolonsa. Pikkusisarten rukouselämässä vuorottelevat autiomaan kutsuva hiljaisuus ja Jumalaa janoavien ihmisten elämä ja kärsimys. Tämä kirja on matka pikkusisarten elämän alkulähteelle. Kirja on huikea kuvaus siitä, miten "Jumala tarttui käteeni ja sokeasti minä seurasin häntä" niin kuin pikkusisar Magdeleine itse kutsumustaan kuvaa. Kirjan kirjoittaja Angelika Daiker välittää sääntökunnan perustamisvaiheet liittäen ne Jeesuksen elämän tärkeisiin paikkoihin: Betlehem, Galilea, Nasaret, Betania ja Jerusalem. Angelika Daiker on saksalainen teologi.

Lisätiedot

Kuvaus Jeesuksen pikkusisaret on katolinen sääntökunta, jonka jäsenet elävät kontemplatiivista elämää keskellä maailmaa keskellä tavallisia, köyhiä ihmisiä jakaen heidän elin-, asuin- ja työolonsa. Pikkusisarten rukouselämässä vuorottelevat autiomaan kutsuva hiljaisuus ja Jumalaa janoavien ihmisten elämä ja kärsimys. Tämä kirja on matka pikkusisarten elämän alkulähteelle. Kirja on huikea kuvaus siitä, miten "Jumala tarttui käteeni ja sokeasti minä seurasin häntä" niin kuin pikkusisar Magdeleine itse kutsumustaan kuvaa. Kirjan kirjoittaja Angelika Daiker välittää sääntökunnan perustamisvaiheet liittäen ne Jeesuksen elämän tärkeisiin paikkoihin: Betlehem, Galilea, Nasaret, Betania ja Jerusalem. Angelika Daiker on saksalainen teologi.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja amanda-kustannus
Tekijä Daiker, Angelika
Kääntäjä Grönlund, Elina
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 182
ISBN 9789526771236
Ilmestymisvuosi 2013
Alkuteos Ušber Grenzen gefušhrt
Tilausnumero 8357174
Asiasanat henkilöhistoria, Jeesuksen pikkusisaret, nunnat, roomalaiskatolinen kirkko, sääntökunnat, tietokirjallisuus, Roomalaiskatolinen kirkko
Alanimike 8357174

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Yli rajojen

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot