Ympäristöoikeus - Kari Kuusiniemi

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

208,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Kuusiniemi, Kari - Ekroos, Ari - Kumpula, Anne - Vihervuori, Pekka
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 1865

Lisätiedot

Nopeasti kehittyvän ja kansainvälistyvän ympäristöoikeuden merkitys on kasvanut. Ympäristölliset tekijät ja ympäristön suojelutarpeet on huomioitava yhteiskunnallisessa päätöksenteossa. Kirja on alan asiantuntijoiden kirjoittama laaja-alainen yleisesitys ympäristöoikeudesta. Uudessa painoksessa on otettu huomioon EU-oikeuden lisääntynyt merkitys ja uusin kotimainen ja eurooppalainen oikeuskäytäntö. Lainsäädäntöön tulleet muutokset on huomioitu ja kirjassa käydään läpi mm. uudistunutta vesilainsäädäntöä, kaivoslakia ja jätelakia. Teos on jaettu kahdeksaan pääjaksoon ja on selkeän rakenteensa vuoksi myös toimiva käsikirja ympäristölainsäädäntöä eri tehtävissä soveltaville.

Lisätiedot

Kuvaus Nopeasti kehittyvän ja kansainvälistyvän ympäristöoikeuden merkitys on kasvanut. Ympäristölliset tekijät ja ympäristön suojelutarpeet on huomioitava yhteiskunnallisessa päätöksenteossa. Kirja on alan asiantuntijoiden kirjoittama laaja-alainen yleisesitys ympäristöoikeudesta. Uudessa painoksessa on otettu huomioon EU-oikeuden lisääntynyt merkitys ja uusin kotimainen ja eurooppalainen oikeuskäytäntö. Lainsäädäntöön tulleet muutokset on huomioitu ja kirjassa käydään läpi mm. uudistunutta vesilainsäädäntöä, kaivoslakia ja jätelakia. Teos on jaettu kahdeksaan pääjaksoon ja on selkeän rakenteensa vuoksi myös toimiva käsikirja ympäristölainsäädäntöä eri tehtävissä soveltaville.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Alma Talent
Tekijä Kuusiniemi, Kari - Ekroos, Ari - Kumpula, Anne - Vihervuori, Pekka
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 1865
ISBN 9789526315744
Ilmestymisvuosi 2013
Tilausnumero 8356320
Asiasanat ilmastonmuutokset, jätehuolto, kaavoitus, kansainvälinen oikeus, kiinteistöt, lainsäädäntö, luonnonsuojelu, luonnonvarat, maankäyttö, maankäytön suunnittelu, maisemansuojelu, tietokirjallisuus, ympäristö, ympäristön tila, ympäristönmuutokset, ympäristöns
Alanimike 8356320

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ympäristöoikeus

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot